dawcio, trzy kolory
Półka pod roletą bagażnika (kombi) - prośba o opinie
Zwiń
X
-
iMike18, mam taką zamontowana. Jestem z wawy jak coś to możesz sobie na żywo ocenić.
+ jest taki że mieszczą mi sie tam 3 długie parasolki i nie walają się po bagażniku, w sumie tylko dlatego chciałem ją mieć.
- to tylko taki że trochę niżej jest w tym miejscu jak trzeba coś dużego załadować.
Lecz w związku z tym że Combi to kupiłem bo mi się podoba a nie jest to ciężarówka do przewożenia gratów to inwestycja 92pln była jak najbardziej trafiona i bardzo mi się takie rozwiązanie podoba bo w innych autach zawsze był problem bo latały po bagażniku mi parasolki a tak mają swoje miejsce.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Nie no - jest dostępna półka w O3 kombi pod roletę - choć nie wiem czy to można półką nazwać - to dwie belki i materiał pomiędzy nimi... robi się taka "kołyska" na parasole
A tak BTW.... czy jeżeli tego się nie zamówiło w samochodzie nowym to można dokupić i bez prolemu zamontować? Bo to chyba na otwieranych haczykach się montuje, nieprawdaż?
(bo np. siatkę oddzielającą tylko fabryka bo muszą mocowania na podsufitce zrobić)algi
O3 Combi 1.4TSI Elegance + AMAZING + KESSY
Komentarz
-
-
A tak BTW.... czy jeżeli tego się nie zamówiło w samochodzie nowym to można dokupić i bez prolemu zamontować? Bo to chyba na otwieranych haczykach się montuje, nieprawdaż?
Komentarz
-
-
Jeśli takie jest umiejscowienie na zamówieniu tego elementu, to podejrzewam że może coś tam trzeba przerabiać (jak w tej półce do O2... jakieś blaszki blokujące...).
Zastanawiałem się czy to brać i odpuściłem przy zamówieniu... a teraz się zastanawiam :roll:algi
O3 Combi 1.4TSI Elegance + AMAZING + KESSY
Komentarz
-
Komentarz